Unieke en Persoonlijke Creaties afgestemd op jouw Zielsniveau, praktijk- werkruimte of woning. Twee werken, die opvolgend gecreëerd mogen worden en een bijzondere samenwerking aangaan met jouw zielsbewustzijn. Werken die altijd in beweging lijken te zijn. Spelend met het licht en jouw eigen transformatieprocessen. 

 

Het creatieproces 

In afstemming met jouw zielsniveau en in verbinding met de bron laat zich een energiestroom van lichttaal zich vertalen op doek of papier. 

Lijnen, vormen, overlappingen, patronen, kleurklanken, vibraties en coderingen werken samen met je onderbewustzijn. Zij brengen informatie over die je mag ervaren met je totale bewustzijn. 

Het werk is gelaagd als een geweven tapijt en mag daarom gevoeld en doorvoeld worden met hart, ziel en lichaamsbewustzijn. Het is een krachtige ervaring. 

 

Lichttaal

Lichttaal ( light language) is een oude, multidimensionale vorm van communicatie die voorbij gaat aan het denken. Ze brengt meer licht in je hart, lichaam, ziel en geest. Deze kosmische energie wordt 'gechanneld' vanuit een hogere bewustzijnsniveau en mag begrepen worden op zielsniveau.

Lichttaal kan worden overgebracht door middel van klanken, dans, schrijven en kunst. Woorden, bewegingen, kleurklanken en vormen bevatten codes, vibraties met helende frequenties en wanneer ze gebruikt worden met krachtige intenties worden het helende tools. In oude beschavingen werden deze woorden en klanken als magisch beschouwd.

 

De sessie

Tijdens een intakegesprek, op mijn atelier, online of via een foto, zal ik aanvoelen met welk thema ik mag creëren. Hierna zal ik met jouw creatie aan de slag gaan. Dat kan direct zijn, maar ook een paar weken of maanden later. Ik voel wanneer het juiste moment daar is om te creëren.
Na voltooiing van het eerste werk, zal mij kenbaar gemaakt worden met welk thema het tweede werk gecreëerd mag worden.
Je hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn wanneer ik met jouw creatie aan de slag gaan. Na ons intake gesprek kan je jouw dagelijkse activiteiten voortzetten.

 

Wat kan je verwachten?

In afstemming met jouw zielsniveau zullen er persoonlijke en unieke werken gecreëerd worden. Er is niet van te voren aan te geven hoe deze eruit zullen gaan zien of wat je mag gaan ervaren. Het zou kunnen dat je je emotioneler bent, dat kunnen gevoelens van verdriet en pijn zijn, maar van ook blijdschap, bevrijding en liefde.

Het werk kan helpen om blokkades vrij te maken en te helen op emotioneel, spiritueel, mentaal en energetisch niveau. Dat kunnen pijnstukken, trauma's en blokkeringen zijn in je huidige maar ook vorige levens.

De creatie kan ook in afstemming zijn met jouw familielijn, om karmische verbindingen aan te raken die op dat moment geheeld mogen worden.

Het is een krachtige vorm van helende energie. Elke keer dat je een interactie hebt met het werk, ontvang je een nieuwe heling, omdat jouw energieveld constant verandert. Ze opent wat er op dat moment geraakt mag worden. 

 

De uitwisseling

  • Twee unieke en persoonlijke creaties op A3 formaat papier ( zonder lijst) gecreëerd met aquarel, inkt, pen en potlood
  • Een verslag van wat ik heb mogen voelen en ervaren tijdens het creatieproces
  • Een edelsteen/ kristal passend bij jouw transformatieproces op dat moment

€500,00 euro

Tegen meerprijs zijn de werken ook met lijsten te bestellen. Voel je vrij om contact met mij op te nemen, wanneer je vragen hebt.

Reviews

‘ Toen ik de werken voor het eerst zag, moest ik denken aan oude geschriften. Woorden op perkamentrollen geschreven in allerlei sierlijke bewegingen. Vooral de vele letters, die elkaar overlappen in diverse kleuren kwamen duidelijk naar voren. Het is als een scherm, dat over mij heen valt. De kleuren helder rood en blauw zijn ook wel de kleuren die bij mij passen. Ik sta achter het scherm en laat alle woorden over mij heen komen. Het proces heeft veel te weeg gebracht. Veel onverwachte momenten, waarvan ik de oorzaak niet wist. Mijn lichaam was vaak niet van mijzelf. Het waren vreemde gevoelens, die ik niet thuis kon brengen. Dan dacht ik ziek te woorden, maar voelde mij niet ziek. Ik kon het niet verwoorden. Het proces heeft enkele weken geduurd. Het voelt alsof er steeds meer lucht komt. Nu begrijp ik dat het allemaal te maken heeft met het healingsproces. Mijn ervaring is dat het heel bijzonder is om het healen op deze wijze te mogen meemaken. Ik ben dankbaar dat Sarina het heeft geschilderd. De resultaten vind ik bijzonder omdat het mij raakt.’

 

’ Elke dag kijk ik naar de werken, elke dag zie ik iets nieuws en voel ik iets nieuws. De kleuren en de lijnen lijken steeds anders op te lichten. Ik vind het heel fijn dat ik twee werken heb zodat ik de wisselwerking tussen de schilderijen beleef.’

 

'Ik voelde onmiddellijk warmte en kriebels en energie stromen in m'n romp en rest van m'n lichaam. Ik werd er heel blij van. Ik resoneer enorm met de kleuren, vb het lila en roze is iets wat ik als tiener altijd droeg. Ik bleef ook maar 'love' in de letters zien. En wat een verrassing dat er inderdaad andere lagen zichtbaar worden bij verschillende perspectieven en lichtinval. Het voelt heel licht, het werk. Ook een vriend van mij voelde er veel energie uit stromen en zag onmiddellijk lichtcodes. Het is heel bijzonder en krachtig wat je maakt. Zo een sterke transmissie. Heel bijzonder.'

 

'In de eerste ontmoeting met het schilderij werd ik getrokken door de diverse kleuren, maar ook door de twee pilaren in het midden van het schilderij. Ik zie deze pilaren als de fundering van onze familie. Misschien staan ze wel voor mijn oma en opa. Zij zorgen ervoor dat wij op deze dag samenkomen en van elkaar genieten door met elkaar samen te zijn en bij te praten/kletsen. Zonder hen zouden we niet bij elkaar worden gebracht. De verschillende kleuren staan voor mij voor de verschillende lijnen binnen onze familie. Elke kleur staat voor een persoon/karakter. Ook zie ik dat het schilderij in vier delen te verdelen is. Links onderin voel ik bijvoorbeeld een warme en zachte kant, die staat voor de Indonesische gastvrijheid. Terwijl rechts bovenin de verschillen die we allemaal hebben (binnen ons karakter en keuzes in het leven) beter naar voren komen.'

 

'Ik heb er nu een 15 min alleen maar bij gezeten, gekeken en gevoeld. Er gebeurt veel in mijn bovenbuik en derde oog en ook hart en keel, tintelingen bij mijn achterhoofd en meer. Lijkt steeds te wisselen maar mijn buik blijft wel steeds aanwezig. Het voelt nu als zoveel dat ik er ook even uit stap. Alsof het gefaseerd binnen gelaten moet worden. Mooi dat ik deze week niet zo veel hoef te werken en er dus alle tijd voor kan nemen om te ondergaan wat de schilderijtjes met me doen.
Ik ben heel blij, dank je wel'.