@ Oud Woelwijck, Voorschoten

Workshop Creëren van Binnenuit

'Laat Alles Even Lekker Los, Verwen Jezelf met een Heerlijke Me-Time Dag op een fijne locatie'

 

Wat brengt de workshop jou?

  • Ervaren hoe het voelt om vanuit jouw eigen flow te kunnen creëren.
  • Hoe kom je meer uit je hoofd en keer je naar binnen. Om zo bewuster te worden van je eigen gevoelens en emoties.
  • Inzicht over jouw eigen kleurklanken, lijnen en vormenspel, jouw eigen beeldtaal.
  • Kennis over divers teken- en schildertechnieken en materiaalgebruik.
  • Inzicht over hoe het voelt om intuïtief te werken en vanuit jouw intuïtie keuzes te durven maken.
  • Jouw eigen authentieke creaties op doek.
  • Een edelsteen/ kristal voor jou, passend bij jouw energie op dat moment.

 

Wat ga je deze workshop doen?

Ik neem je mee aan de hand van meditatie, lichaamsbewustwording, korte en langere teken/ schilder oefeningen op doek en papier.

In jouw eigen ritme, jouw flow, ga je creëren, in jouw eigen persoonlijke beeldtaal.

Er wordt voornamelijk gewerkt onder begeleiding van inspirerende muziek en soundhealing, zodat je werkelijk naar binnen kan keren. Zo ontstaat er de ruimte om jezelf te kunnen openstellen voor wat zich werkelijk naar buiten wil manifesteren.

 

Verwachtingen 

Zie en ervaar deze workshop als een avontuur, een ontdekkingsreis, waarin je speelt met kleuren, lijnen, vormen, bewegingen en emoties. Waar geen goed of fout is. Laat je kinderlijke nieuwsgierigheid opkomen en laat verwachtingen los, volg je intuïtie en sta open voor hetgeen dat zich op dat moment geopenbaard wil worden vanuit de diepere lagen vanuit jouw bewustzijn. Welke beelden ontvouwen zich vanuit jou?

 

Geen ervaring met tekenen/ schilderen en/ of meditatie?

Dat is geen probleem, de workshop is geschikt voor zowel beginners en gevorderden. Er worden geen cijfers gegeven, er is geen oordeel. Vanuit een veilig veld mag ieder op zijn/ haar manier scheppen. Het is toch prachtig om de uniekheid en eigenheid in het werk te zien. De een met een heel fijn precies handschrift, de ander groots en grof. De een figuratief, de ander abstract, het is allemaal goed. Voel je vrij om je te laten gaan en misschien ook om blokkades te doorbreken. 

Materiaal

De workshop is inclusief materiaalverbruik. Er wordt gewerkt met kwalitatief studiemateriaal op doek en papier met aquarelverf, -stift, -potlood, -wasco, acrylverf, -inkt en -stift. Ik werk met merken als Amsterdam, Caran d’ Ache, POSCA, Talens, Winsor &Newton.

 

voor wie volwassenen

Aankomende data 

  • Zaterdag 6 juli
  • Zaterdag 21 september

tijd 10.00- 17.00 uur

locatie Oud Woelwijck, voorschoten

uitwisseling €125,00 euro per workshopdag

Inclusief schilderdoek 50/ 60 cm, gebruik divers teken- en schildersmateriaal, edelsteen/ kristal, koffie, thee en wat lekkers

Lunch zal bestaan uit een potluck ( ik zorg voor soep en iedere deelnemer neemt iets lekkers mee)

aanmelden sarinamissot@gmail.com

De inschrijving is pas definitief na betaling.

De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers

Het maximaal aantal deelnemers is 8

Privé workshop

Heb je zelf een groepje deelnemers met wie je graag deze workshop zou willen ervaren? Dat kan natuurlijk ook. Hoe mooi als je samen bent in de energie maar toch vanuit jezelf mag creëren. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Up-to-date

Wil je op de hoogte zijn voor aankomende workshops/ cursus?

Stuur mij een mail dan ontvang je de nieuwsbrief.

sarinamissot@gmail.com

Reviews

'Wat was het een bijzondere ervaring geweest met de workshop! Ik heb genoten van de mooie klanken, die je hebt aangeboden. Het was heel indrukwekkend en voor de cursisten een eigen verwerking van hun intentie! We mochten werken met diverse materialen op papier en doeken. Heel leerzaam geweest om het met elkaar te gebruiken. De resultaten waren heel divers en leuk om de verschillende werken te zien. We waren allemaal verrast hoe de workshop werd gegeven. Dankjewel Sarina en veel succes met de volgende workshops, die je gaat geven. Ik heb genoten❤️' Alexandra Louise

 

' Een ongelooflijk verrassende dag om met Sarina van binnenuit te creatief te zijn. Met mooie klanken en is het een echte zoektocht geweest naar de inspiratie van het moment. Sarina heeft heel zorgvuldig de dag gecomponeerd met aandacht voor ieder'.

 

' De workshop begon met 'aankomen' door een steentje te kiezen en met Sarina’s rustgevende ge-trom op deze prachtige locatie. Ze nodigt je uit om je lijf/intuïtie te volgen.

Je lijf weet t en van daaruit heb ik heerlijk 'gespeeld' met een keuze uit zoveel materialen oa meer dan 5 soorten stiften, wel/niet wateroplosbaar en veel kleuren acrylverf, ongelooflijkDank je wel, voor deze mooie ervaring!'

 

De workshop intuïtief schilderen heeft mij verder op weg geholpen om aan mijn thema verdriet te werken. Ik vond het bij jou een veilige en ongedwongen sfeer. Met daarbij een liefdevolle begeleiding en uitleg van jou. Dit alles compleet  door een heerlijke lunch met producten uit jouw tuin en op een prachtige locatie.' Pauline