Creëren van binnenuit

 

Voor ieder die nieuwsgierig is naar wat er van binnenuit naar buiten gevisualiseerd en ervaren mag worden. Welke creatieve stroom schuilt er in jou?

 

Tijdens deze workshop maak je contact met jouw bron, om vanuit hier te creëren.

In jouw eigen ritme, jouw flow, in jouw eigen persoonlijke beeldtaal.

We doen dat door middel van korte meditatieoefeningen, eenvoudige yogahoudingen, korte en langere teken/ schilder opdrachten.

Er wordt voornamelijk gewerkt in stilte, zodat je werkelijk naar binnen kan keren. Zo ontstaat er de ruimte om jezelf te kunnen openstellen voor wat zich werkelijk naar buiten wil manifesteren.

Tijdens de lunch mag er natuurlijk gezellig worden gekletst.

 

Zie en ervaar deze workshop als een avontuur, een ontdekkingsreis, waarin je speelt met kleuren, lijnen, vormen, bewegingen en emoties. Waar geen goed of fout is. Laat je kinderlijke nieuwsgierigheid opkomen en laat verwachtingen los, volg je intuïtie en sta open voor hetgeen dat zich op dat moment geopenbaard wil worden vanuit de diepere lagen vanuit jouw bewustzijn. Welke beelden ontvouwen zich vanuit jou?

 

Deze workshop is voor zowel beginners en gevorderden.

Elke workshop zal een ander thema hebben, ‘passend’ bij de energie van de groep.

Je bent welkom om deel te nemen aan een enkele workshop. Wil je aan meerdere workshops deelnemen, dan zou dit voor jouw ook een mooie reis kunnen zijn voor de verdere ontwikkeling van jouw eigen persoonlijke beeldtaal.

 

Deze workshop duurt een gehele dag, circa 10.00 - 17.00 uur en is inclusief materiaal gebruik.

 

Interesse in aankomende workshops?

Stuur mij een mail dan houd ik je op de hoogte

sarinamissot@gmail.com