Creëren Van Binnenuit* Cirkel*Privé Sessie*

 

‘Even uit je hoofd, landen in je lichaam, creëren vanuit je hart’.

Een heerlijk Me-Time moment voor jou!

We werken met Intentie en Creëren van Binnenuit (intuïtief tekenen, schilderen en schrijven), begeleid door soundhealing. Om zo jouw Intentie, op verschillende bewustzijnslagen, te mogen Activeren en te Integreren. Waardoor er een stukje heling kan plaats vinden en je meer in je eigen kracht kan komen te staan.


Je bent welkom om deel te nemen aan een Cirkel of maak een afspraak voor een 1 op 1 Sessie.

 

*Cirkel*

Een mooi samenzijn in Liefdevolle Verbinding. Waar jij jezelf mag en kan zijn. Waar emoties, gevoelens en blokkades de ruimte krijgen om gehoord, gezien en gevoeld te worden, je mag Zijn. Er is geen oordeel. 

Je bent welkom om deel te nemen aan een enkele Cirkel of aan meerdere. Elke Cirkel zal een ander thema hebben.

 

duur 2,5 uur

uitwisseling 55,00 euro

( incl jouw eigen Creatie op een groot vel aquarelpapier, gebruik van divers teken- en schilder materiaal, koffie/ thee en wat lekkers)

voor wie volwassenen, mannen en vrouwen zijn welkom. Je hoeft geen ervaring te hebben met tekenen/ schilderen.

aankomende data en locaties

aanmelden sarinamissot@gmail.com

 

*1 op 1 Sessie*

Voor jou wanneer je de behoefte voelt voor een Verdiepende Creatieve Sessie op emotioneel, spiritueel, mentaal en energetisch niveau.

Om blokkades te doorbreken, emoties los te laten, zodat er weer ruimte ontstaat. Je lichter en vrijer voelt. Waardoor er openingen kunnen ontstaan voor nieuwe mogelijkheden om zo te kunnen groeien in jouw ontwikkeling.

Op een binnen- of buitenlocatie, passend bij jou op dat moment, gaan we samen Creëren, Activeren en Integreren. Afgestemd op jouw Intentie.

Heel Mooi, Bijzonder, Magisch!

 

duur 1,5 uur

uitwisseling 155,00 euro 

( incl Creaties op papier van jezelf en mij, gebruik van divers teken- en schildermateriaal, affirmaties, Edelsteen/ Kristal, Soundhealing, koffie/ thee en wat lekkers)

voor wie volwassenen, je hoeft geen ervaring te hebben met tekenen/ schilderen

Op een locatie buiten Den Haag kunnen er extra kosten bijkomen mbt reistijd, reiskosten en huur locatie.

aanmelden sarinamissot@gmail.com

Reviews

'Beleving van stilte, verwondering, bewondering, heelheid in mijzelf te mogen ontmoeten, en deze uit te dragen in intuïtief tekenen/schrijven/schilderen, vanuit jouw liefdevolle voorbereidingen, intenties, materiaal, thema en Zielsbeleving met afsluiting van jouw persoonlijke intuïtief solo optreden meditatie van zang, muziek en whispering, dat als een warme douche van louter zijn heb mogen ervaren. Dank je wel...' Anoniem

 

'Het was een super fijne workshop! Een warme deken. Een ontspannen ochtend, de combinatie van alle onderdelen voelde als vanzelfsprekend. Een nieuwe vorm maar niet vreemd. Ik voelde me meegenomen op de golven van mijn emoties.. afwachtend, nieuwsgierig, mezelf kunnen zijn … Het trekken van de kaart voelde als een soort sleutel (schot in de roos, een spiegel ) waardoor ik gemotiveerd werd om met een open hart mee te doen. Met een positief gevoel en gevoed vertrouwen ben ik weer huiswaarts gegaan. Tot slot: wat knap dat jij even mensen kunt meenemen in een andere wereld... ( ook al was de trom voor mij wat heftig). Dank je wel. ' Lidy

 

'De workshop bij Sarina is een bijzondere ervaring. Door de fijne en veilige sfeer die er wordt gecreëerd is er ruimte om gevoelens tot uitdrukking te laten komen. Dit geeft opluchting en inzicht.' Pauline

 

'We kwamen binnen in een mooie rustieke ruimte waar de rust van uitstraalde. Het gaf je meteen een fijn gevoel bij binnenkomen. De groep bestond uit 5 vrouwen, die aan hun eigen intentie mochten werken. Uit een stapel kaarten koos je blind je eigen kaart en was het toeval, dat die kaart jouw intentie was? Het was een bijzondere ervaring om daaraan te mogen werken. We waren geëmotioneerd en vroegen ons af hoe het zo kon gebeuren. Ieder had zijn eigen beleving en emoties te verwerken. 
Na het schilderen kregen we een sessie van diverse instrumenten zoals de drum, ratelaar en windgong. Dat kon liggend of zittend worden beleefd met de ogen gesloten. Tussendoor liet Sarina een soort mantra’s horen, maar dan met Indiaanse invloeden. Dat was een hele gewaarwording voor ons als groepje. De klanken van de instrumenten in combinatie met haar geluiden kwamen heel bijzonder binnen. Zo zuiver en krachtig, dat het ons verbaasden hoe Sarina het kon overbrengen. Het was een bijzondere ervaring geweest en we zijn dankbaar, dat we het mochten beleven. Dankjewel Sarina voor de mooie ochtend!’ Alexandra Louise

 

'Ik heb bij Sarina de Privé Sessie mogen doen. Ik vond het een prachtige ervaring. Ik heb het echt als een helende reis ervaren. De combinatie van het meditatieve met het creatieve en de soundhealing zorgden voor een prachtige reis diep het lichaam in, maar daardoor ook zo verbonden met de aarde en de kosmos. Dankjewel lieve Sarina. Deze sessie zou ik echt aan iedereen aanraden!' Florence