Soul Body Fusion®

 

Heb je het gevoel dat je geest en lichaam niet op elkaar zijn afgestemd?

Heb je het gevoel dat je niet geaard bent of er niet bij hoort?

Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken?

Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht van je geest volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam, zoals de bedoeling is.

 

We hebben allemaal een schitterende ziel, maar kunnen die soms niet volledig in ons fysieke lichaam integreren. We leiden ons leven met ons licht op halve sterkte en zijn niet in staat de gezondheid, de overvloed en het welzijn aan te trekken die ons geboorterecht is. De frequenties van onze ziel en de frequentie van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd.

Dit wordt veroorzaakt door de trauma's, pijn, teleurstellingen en verdriet van het leven.

 

Soul Body Fusion® is een energetisch proces, die het lichaam op cellulair niveau weer op een lijn zet met de hoogst mogelijke geest of het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. De veranderingen zijn permanent en oneindig- permanent. Wanneer je cellen veranderen om te harmoniseren met je hogere aspecten, zal je op die hogere frequentie blijven. De verandering is oneindig omdat je ziel geen grenzen heeft.

 

Wanneer meer van onze geest is versmolten met onze cellen, brengt dit een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt voor een nieuwe werkelijkheid, waarin geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen. Er worden gebeurtenissen in gang gezet die wonderbaarlijk kunnen lijken. Veranderingen die, uit een puur fysiek standpunt gezien, onmogelijk lijken of enorme inspanning of tijd zouden vergen, kunnen ogenblikkelijk plaatsvinden wanneer je ziel beschikbaar is om het werk te doen. Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken, ben je een onovertroffen scheppende kracht.

 

Voor wie?

Soul Body Fusion® kan worden toegepast op dieren, baby's, kinderen, jongeren en volwassenen.

 

Wat zou je kunnen ervaren na een Soul Body Fusion sessie?

Het is onmogelijk om de impact van Soul Body Fusion op iemand te voorspellen. Mogelijke effecten die je zou kunnen ervaren zijn;

 • meer energie en vitaliteit
 • een betere gezondheid
 • blijer en gelukkiger zijn
 • minder stress
 • beter omgaan met hooggevoeligheid
 • meer zelfvertrouwen
 • beter gegrond en meer aanwezig te zijn in je lichaam
 • meer in je kracht te staan
 • beter je grenzen aan te geven
 • snelle spirituele groei
 • paranormale gaven ontwaken of worden steker
 • kosmisch geaard zijn

Sessie

Een sessie duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

Een sessie kan op locatie ( Den Haag) of via Zoom, Skype

Op locatie in Den Haag geldt een toeslag van 15,00 euro per sessie.

Je kan een losse sessie boeken of een pakket met 3 sessies.

Het wordt aangeraden om 3 sessies te doen, zodat het energetisch proces zich kan verankeren in je lichaam.

Tussen de 1ste en 2de sessie zit ongeveer 1 week en tussen de 2de en 3de sessie, ongeveer 2 weken tijd.

 

Wat kan je verwachten tijdens een sessie?

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je tegenover mij of stel ik me voor dat je tegenover me zit. Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. 

Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.

Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

 

Soul Body Fusion is ontwikkeld door Jonette Crowley, www.JonetteCrowley.com

www.soulbodyfusion.nl

Reviews

 

'Ik heb verschillende keren een sessie Soul Body Fusion® mogen meemaken. Tijdens gebeurtenissen van verdriet, die ik een plaats wilde geven, bood je mij aan een sessie te doen. Je vroeg of ik er voor open stond. Het eerste gevoel kwam heel verrast over. Wat kon ik verwachten en wat voor gevolgen zou het hebben voor mijn gestel? Maar het idee, dat je mij wilde helpen was alleen maar liefdevol. Dat kon immers alleen maar positief zijn. Mijn eerste ervaring was meteen raak, want ik liet mijn tranen vloeien. Wat ik eigenlijk niet wilde, want ik had geen zin om te huilen. Maar het kwam en ik zag zoveel beelden. Ik voelde zoveel emoties van jaren naar boven komen. Na de sessie voelde ik mij na enkele dagen lichter worden in mijn hoofd en lichaam. Deze sessies betekenen voor mij vooral het loslaten van ingehouden emoties. Heel mooi dat je het steeds weer aanbiedt als ik vol zit.

Jouw benadering naar mij dmv Soul Body Fusion zijn vooral liefdevol en ik ben alleen maar dankbaar en blij, dat jij het mag geven.'

 

’ Ik voelde mij gedurende de sessie steeds ontspannende worden. Na de sessie duurde dit nog dagen voort.’


’ Het was alsof een hele zachte energie mijn hart opende.’

 

’ Ik zakte van mijn hoofd in mijn lichaam, voelde ontspanning en kon eindelijk weer eens heerlijk slapen.’

 

’ Mijn hart leek veel minder te razen en heb veel rustiger geslapen.’